Bestel jouw Soflexop Kickstarter

Soflex is een luxe lounge-set om eindeloos mee te variëren. Het ontwerp is geinspireerd op dat van een stoer Euro-transportpallet. We hebben alleen maar duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt en het verplaatsen en opbergen van Soflex is bovendien een fluitje van een cent.

 

Nu is het tijd om de Soflex in productie te nemen. Hiervoor gebruiken we een Kickstarter-project. 

Bestel via Kickstarter

Kortingen en Limited editions

Bij voldoende bestellingen kan de productie beginnen. De eerste partij wordt in het voorjaar van 2019 geleverd. Wil jij één van de eerste Soflexen ooit hebben? Bestel dan nu via ons Kickstarterproject. Als early bird ontvang je een Limited Edition Soflex met unieke ingravering. Bovendien krijg je bij een bestelling van een volledige set een Kickstart-korting van ruim 1000,- euro!

Bestel via Kickstarter

 

Dutch Design uit Haren

Het design van Soflex is geënt op de stoere Euro-transportpallets. De Soflex 'pallets' zijn gemaakt van talloze op elkaar gestapelde laagjes berkenhout, de leuningen van handgemaakt RVS en de kussens van kleur- en slijtvaste stof die tegen een regenbuitje kan. Een biologisch afbreekbare coating beschermt het hout. In de afgelopen twee jaar werd Soflex uitgebreid getest. Zelfs op het dak van het Biotoop-complex werd Soflex enkele maanden aan de elementen blootgesteld.

Bestel via Kickstarter

Wat isKickstarter?

Kickstarter is een crowdfunding website. Hiermee kun je als maker geld inzamelen om projecten te financieren. In ons geval, maken we gebruik van Kickstarter omdat wij een minimum aantal bestellingen nodig hebben voordat we de productie kunnen starten. Je steunt ons door via Kickstarter een product te kopen. Jij krijgt dan een Limited Edition Soflex en wij het geld om te starten met de productie. En wanneer er niet genoeg bestellingen binnen komen, dan krijg je het geld natuurlijk weer terug! Meer over Kickstarter lees je op de website van Kickstarter (Engels). 

Bestel via Kickstarter

 

Heb je vragen over Kickstarter of over ons project? Neem dan gerust contact met ons op via info@so-flex.nl of telefonisch via: 050 76 20 760.